bespaar op boodschappen bespaar op energie minder betalen voor telefonie & internet goedkoepr verzekeren en lenen bespaar op uw auto


Bespaar geld op uw verzekeringen en leningen:

Op financiele producten is geld te besparen; denk aan te dure leningen en bijv. dubbele verzekeringen of overlappende dekkingsvoorwaarden.

Keuzes omtrent financiele producten dienen altijd met zorg gemaakt te worden. Denk aan de vele problemen die er omtrent beleggingsfondsen als legio lease e.d. zijn ontstaan. Stap daarom nooit over van verzekering en vraag nooit een lening aan zonder je keuze goed overdacht te hebben en de financiele bijsluiter gelezen te hebben.

Bespaar op uw lening:

Geld lenen kost geld en vaak niet zo'n beetje ook, de rente kan bijvoorbeeld oplopen tot 20 procent. Rente op consumptief krediet, oftewel alle schulden minus de hypotheekrente, is sinds 2001 niet meer aftrekbaar. Als lenen niet te vermijden is, kies dan voor de goedkoopste aanbieder. Het is ook belangrijk om de rekening van uw creditcard zo snel mogelijk te betalen, nog beter is het echter om de creditcard op te zeggen en/of niet langer aankopen op krediet te maken.

Zoals hierboven al beschreven is het het verstandigst om geen leningen aan te gaan, heeft u al een lening lopen dan kan deze vaak goedkoper.

Independer.nl
Independer vergelijkt de rentes van nagenoeg alle aanbieders van leningen in Nederland.Op basis van de door u ingevoerde gegevens en de maatstaven van het NIBUD berekenen wij voor u wat u maximaal zou kunnen lenen.


Bespaar op uw verzekeringen:

Nederlanders spelen graag op safe en willen zich voor van alles en nog wat verzekeren. Maar de grootste besparing op verzekeringen kun je bereiken door je af te vragen of een bepaalde polis wel nodig is. Voor je vijf jaar oude auto kun je misschien volstaan met een WA of WA-casco-verzekering in plaats van een all-risk-polis. Verzekeringen waardoor je een verlengde garantie op een apparaat koopt, zijn in de meeste gevallen overbodig. Vraag je daarom af of je niet over verzekerd bent.

Pakketverzekeringen:
Het is verstandig om pakketverzekeringen af te sluiten. Hoe meer verzekeringen bij een aanbieder, des te meer korting krijg je.

Vergelijk huidige verzekeringen:
Op vergelijkingssites kun je snel zien welke verzekering voor jou het voordeligst is. Het vergelijken van verzekeringen is niet altijd eenvoudig. Behalve de prijs spelen ook andere, moeilijker te vergelijken factoren mee zoals de mate en voorwaarden voor dekking. Als jeu tijd steekt in het grondig vergelijken van verzekeringen (door o.a. offertes aan te vragen) kun je tientallen euro's per maand per verzekering besparen, een paar goede vergelijkingssites:

Verzekeringssite.nl
Vergelijk gratis en vrijblijvend bijna alle verzekeraars. Bespaar tot honderden euro's op uw autoverzekering of ziektekostenverzekering. Verzekeringssite werkt geheel onafhankelijk.

Independer.nl
Independer wil de toegankelijkheid tot en de transparantie van de financiële wereld voor de consument verbeteren. Particulieren hebben via Independer de mogelijkheid objectief en onafhankelijk financiële producten met elkaar te vergelijken. Alleen dan kan men in de vaak lastige materie zelfstandig de beste keuze maken voor een product en aanbieder.

Verzekervoordelig.nl
Constant onderzoeken wij meer dan honderd maatschappijen om zo de voordeligste ziektekostenverzekering te kunnen aanbieden. Daarbij ontvangt u ook nog een aantrekkelijke internetkorting.
Eén contactadres voor het afsluiten van al uw verzekeringen, het verwerken van uw wijzigingen, het beantwoorden van uw vragen en de zorg voor een correcte schadeafhandeling.


Bespaar geld op uw hypotheek lasten:

Vergelijk alle hypotheken op basis van uw voorkeur en situatie en bekijk verschillende hypotheekvormen. Via de vergelijkingssites kunt u vervolgens snel zien welke hypotheek voor u het voordeligst is. Hiermee kunt u tientallen tot honderden euro's per maand besparen. Uiteraard is het veranderen van hypotheek niet een kleine simpele stap, kijk daarom altijd goed naar de voorwaarden en vraag een offerte aan. Naast vergelijken is het ook mogelijk om uw hypotheek te testen door adviseurs. Een hypotheek test kan uitwijzen of u de juiste hypotheekvorm etc. heeft.


Independer.nl
Independer laat alle aanbieders zien (de meeste andere sites beschikken niet over alle informatie) en Independer is echt onafhankelijk (andere websites zijn vaak deels eigendom van banken en verzekeraars). Hierdoor krijgt u daadwerkelijk het beste advies i.p.v. het advies wat de adviseur in kwestie het meeste oplevert.