bespaar op boodschappen bespaar op energie minder betalen voor telefonie & internet goedkoepr verzekeren en lenen bespaar op uw auto


Bespaar op uw internet en telefonie kosten:

Op de markt van telefonie en internet zijn veel veranderingen gaande. Zo bieden veel bedrijven tegenwoordig pakketen aan waarmee gebeld en ge-internet kan worden voor een vast tarief. Deze pakketten kunnen goedkoper zijn dan de klassieke manier, maar doordat er nog veel problemen mee zijn gaan wij er hier niet verder op in. U kunt hier achter een volgens lezen hoe u geld kunt besparen op uw mobiele telefoonrekening en op uw internetkosten.

Hoe kan ik goedkoper mobiel bellen?
Als u al jaren hetzelfde GSM abonnement heeft, lees dan zeker deze pagina. U kunt hier namelijk lezen hoe u letterlijk honderden euro's kunt besparen dooreen simpel truukje toe te passen!

Bonus, bonus, bonus
Goedkoop mobiel bellen heeft alles te maken met bonussen die dealers van providers krijgen voor elke abonnee die zij aanbrengen. Operators en service providers (KPN, Vodafone, etc.) hebben graag veel klanten die bellen. Daarom geven zij GSM dealers hoge vergoedingen voor elke nieuwe abonnee die zij aanbrengen. Sommige winkels betalen van deze bonus een duur winkelpand en personeel, maar dan nog blijft er vaak geld over. Vaak wordt een deel van dit geld aan de klant gegeven in de vorm van een gratis toestel. U ziet: de bonussen moeten dan wel erg hoog zijn en dat zijn ze ook.

Heeft u al een GSM toestel?
Veel mensen hebben tegenwoordig nog een prima functionerend GSM apparaat. In dat geval is het dus niet nodig dat een dealer er "een gratis toestelletje" bij doet. Je vraagt je nu misschien af: "Waar blijft het deel van de bonus die daar normaal voor gebruikt wordt?" en daar zit hem nu precies het fenomeen. Sommige winkels houden dit zelf, maar op internet zijn er veel dealers actief die dit geld teruggeven aan de klant. Dit keer niet in de vorm van een toestel, maar in de vorm van cash dat ze (meestal een paar weken na de activering) op je bankrekening storten. Dit principe wordt ook wel een "cashback" of "cashdeal" genoemd. Om u een idee te geven: het gaat hier vaak om een paar honderd euro! Is uw gsm ge-simlocked? U kunt hier uw nokia unlocken.

Jaar in, jaar uit
In geval van een GSM abonnement gaat u met een GSM provider een contract aan voor een bepaalde minimum tijd, meestel 1 of 2 jaar, daarna wordt het contract stilzwijgend verlengd indien u niet opzegt. Ook hier is een grote besparing te behalen: indien u het contract na de minimum contract periode verlengt kunt u namelijk weer een bedrag op uw bankrekening gestort krijgen! Kortom: verleng op tijd en bespaar elk jaar een paar honderd euro!

Voorbeeld:
Stel, je sluit een abonnement af van € 15 per maand, voor een minimum termijn van 12 maanden. Verder zijn er nog zogenaamde entreekosten van (bijvoorbeeld) € 50,-. Je betaalt dat jaar dan in totaal aan de operator elke maand € 15, dus 12 x € 15 + € 50 = € 230 (excl. gesprekskosten). Verder krijg je van de internet GSM winkel na een bepaalde tijd (meestal tussen de 4 en 12 weken) € 150 in 1 keer op je rekening gestort. Dat jaar kost het abonnement dan in totaal effectief slechts € 230 - € 150 = € 80. Dit komt neer op gemiddeld effectief € 80/12 = € 6,66 per maand (excl. gesprekskosten). Je bespaart dat jaar maarliefst € 150!

Prijsvergelijking:

Mobiele telefonie
hier vind u alles m.b.t. goedkopere abonnementen en constructies om geld te besparen.

Vaste telefonie
vergelijk de verschillende aanbieders op het vaste net.

Internet
vergelijk prijzen van internetaanbiedersZit er echt geen addertje onder het gras?
Nee! Het is zelfs zo dat de bonus die een shop uitkeert soms net zo hoog als de totale kosten die je aan de provider moet betalen. Klik hier om te vergelijken.

Hoe kan ik goedkoper internetten?
Uw internetverbinding kan goedkoper! Vul uw gegevens in en kijk of ook u te veel betaald. In de vergelijking wordt zowel adsl als kabelinernet meegenomen. In vrijwel alle gevallen is het voordeliger om van inbellen over te stappen op snel breedband internet. Ga naar internetten.nl voor een vergelijking!

Algemene besparingssites en prijsvergelijkers vindt u hier

Sitemap